VELKOMMEN TIL TRELDE

Cykelsti er 10. prioritet

By og planforvaltningen har opdateret og lavet lidt om på den måde de prioriterer i det årlige cykelsti katalog. Fra at inddelt ønskerne til cykelstier i kommunen i tre kategorier efter hvor "vigtige" man mente de var, (cykelsti langs Treldevej var i anden gruppe), har man nu valgt kun at have to grupper, men så til gengæld prioriterer alle i øverste gruppe (kategori A) i forhold til hinanden.

Det betyder at Treldevej fra bygrænsen til Trelde er kommet i kategori A, men prioriteret som nummer 10. Man mener altså at der er 9 cykelstier i Fredericia, som skal laves før man kommer til Treldevej. Så hvis man kan regne med at der i gennemsnit laves en cykelsti pr. år, kan vi forvente at der sker noget ca. 2028.

Med hensyn til de andre to cykelsti ønsker i området, som har været i kataloget, er Skullebjergvej i kategori B, hvor der ikke prioriteres og Egeskov Skovvej er slettet helt fra listen.

Der er i øvrigt stadig ikke noget nyt omkring de ca. 650 meter, som man ikke nåede at lave af cykelstien til skolen, før man at indviede den. (Gennem Trelde til Østerbyvej). Så det står hen i det uvisse, om det kommer på plads inden det nye skoleår starter.

 

Facebook

Go to top
Template by JoomlaShine